Informatie COVID-19

Informatie COVID-19

Het Coronavirus (COVID-19) heerst in Nederland. Thuiszorg Care Pro hanteert de richtlijnen van het RIVM. Alle medewerkers zijn geïnstrueerd en hebben zich goed voorbereid op het tegengaan van verspreiding van het Coronavirus. 

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan. Deze informatie is voor ons leidend. Er vinden regelmatig updates plaats, soms zelfs dagelijks. Het coronavirus kan zich verspreiden via druppels. Bijvoorbeeld als iemand hoest of niest in het gezicht van een ander. Symptomen van de ziekte zijn koorts en luchtwegklachten zoals kortademigheid of hoest. Een goede hygiëne draagt bij aan het voorkomen van besmetting. Om deze reden dragen onze medewerkers mondkapjes, handschoenen, schorten en schoenhoesjes. Daarnaast hebben wij onze medewerkers gevraagd om geen handen te schudden, omdat dit volgens het RIVM het risico op overdracht vermeerderd en proberen we waar mogelijk de 1,5 meter regel te blijven volgen. Om onze zorg op een goede en hygiënische manier te kunnen leveren, verzoeken wij u te zorgen voor een zeeppompje, voldoende vloeibare zeep en papieren handdoekjes (bijvoorbeeld keukenrol of papieren zakdoekjes). 

Wilt u meer weten over het coronavirus? Dan kunt u de website van het RIVM bezoeken: www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Neem contact op met ons!

Wilt u zorg of begeleiding aanvragen of meer weten over de verschillende soorten zorgdiensten die wij aanbieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.